Javni poziv – Iskaz interesa za predodabir nacionalnih kandidata za Europsku mrežu centara kompetentnosti za poluvodiče

}

5. srpnja 2024.

Ministarstvo pravosuđa, uprave i digitalne transformacije objavljuje javni poziv za iskaz interesa – dostavu projektnih prijedloga za predodabir nacionalnih kandidata koji će biti predloženi za daljnji postupak odabira i (su)financiranja Europske mreže centara kompetentnosti za poluvodiče u skladu s odredbama Akta o čipovima (UREDBA (EU) 2023/1781).

Zajedničko poduzeće za čipove će provesti otvoreni poziv za kandidate za centre kompetentnosti u kojem će se kandidati ocjenjivati u smislu njihove sposobnosti da ispune zahtjeve centara kompetencije iz europske perspektive. Pismo namjere nadležnog nacionalnog tijela državne članice kandidata bit će dio kriterija prihvatljivosti za ovu evaluaciju.

Prijave na Javni poziv mogu se podnijeti do ponedjeljka 15. srpnja 2024. godine do 17 sati. isključivo putem Prijavnog obrasca.

Prijave se mogu poslati putem:

1. elektroničke pošte na adresu digitalno.gospodarstvo@mpudt.hr. Napomena: Obrazac treba dostaviti popunjen, potpisan i ovjeren pečatom u pdf. formatu prihvatljivom za pretraživanje
2. poštom na adresu:

Ministarstvo pravosuđa, uprave i digitalne transformacije
Ulica grada Vukovara 49
10 000 Zagreb

s naznakom „Prijava za javni poziv za iskaz interesa – nacionalni predodabir kandidata za Europsku mrežu centara kompetentnosti”. 

Prihvatljivi prijavitelji su: neprofitne organizacije- javne ustanove (visoka učilišta, instituti…), agencije, komore i druge organizacije kojima je osnivač RH ili tijela lokalne i regionalne samouprave. 

Detaljnije informacije o Javnom pozivu pročitajte na poveznici.

Posljednje objave

Objavljen javni poziv za projekt ZelEn

HEP Opskrba i Hrvatska elektroprivreda raspisali su javni poziv za ZelEn, donaciju projekata iz područja energetske učinkovitosti, obnovljivih izvora energije integriranih u građevine i sustavnog gospodarenja energijom za potrebe ustanova javnoga sektora...

Skip to content