Javni natječaj za sufinanciranje/financiranje projekata i programa koje provode udruge umirovljenika u Vukovarsko-srijemskoj županiji za 2023. godinu

}

6. travnja 2023.

Vukovarsko-srijemska županija kao davatelj financijske potpore poziva udruge umirovljenika  koje djeluju na području Vukovarsko-srijemske županije čija temeljna svrha nije stjecanje dobiti, da prijave svoje projekte i programe koje se temelje na potrebama zajednice, a prema načelima djelovanja za opće dobro.

Udruge mogu prijaviti projekt/program za sljedeća područja djelovanja:

– unapređenje kvalitete života umirovljenika i osoba treće životne dobi,

– zaštiti promicanja prava umirovljenika i osoba treće životne dobi,

– zaštita i briga o starijim i nemoćnim osobama,

– promicanje i razvoj volonterstva, socijalnih usluga i humanitarne djelatnosti,

– druženje i aktivno provođenje vremena osoba treće životne dobi.

Sredstva za financiranje Natječaja osigurana su u Proračunu Vukovarsko-srijemske županije za 2023. godinu, u razdjelu 007 Upravni odjel za zdravstvo i socijalnu skrb.

Ukupno planirana vrijednost Natječaja je 15.927,00 euraNajmanji iznos financijskih sredstava koji se može prijaviti i ugovoriti po pojedinom projektu/programu je 265,00 eura, a najveći iznos po pojedinom projektu/programu je 1.327,00 eura. Prijavitelj projekta ima obvezu namjenskog korištenja sredstava, a Županija ima pravo izvršiti kontrolu namjenskog korištenja sredstava.

Natječaj je otvoren danom objave na internetskim stranicama Vukovarsko-srijemske županije 05. travnja 2023. godine. Rok za podnošenje prijedloga projekata/programa je 04. svibnja 2023. godine.

Više informacija na poveznici.

Posljednje objave

Objavljen javni poziv za projekt ZelEn

HEP Opskrba i Hrvatska elektroprivreda raspisali su javni poziv za ZelEn, donaciju projekata iz područja energetske učinkovitosti, obnovljivih izvora energije integriranih u građevine i sustavnog gospodarenja energijom za potrebe ustanova javnoga sektora...

Skip to content