Održana treća sjednica Partnerskog vijeća za područje Vukovarsko-srijemske županije

}

2. studenoga 2021.

U petak, 29. listopada 2021. godine s početkom u 13,00 sati u velikoj vijećnici Vukovarsko-srijemske županije održana je treća po redu sjednica Partnerskog vijeća za područje Vukovarsko-srijemske županije (u nastavku teksta PV VSŽ). Na sjednici su prisustvovali župan Vukovarsko-srijemske županije g. Damir Dekanić, 24 člana i zamjenika članova PV VSŽ te predstavnici Razvojne agencije Vukovarsko-srijemske županije kao tajništva PV VSŽ.

Župan Vukovarsko-srijemske županije g. Damir Dekanić održao je uvodnu riječ u kojoj je pozdravio sve prisutne te predstavio točke dnevnog reda, a zatim je jednoglasno usvojen zapisnik s druge sjednice Partnerskog vijeća za područje Vukovarsko-srijemske županije.

Po trećoj točki dnevnog reda održan je izbor za predsjednika i zamjenika predsjednika PV VSŽ. Novoizabrani predsjednik s 24 glasa PV VSŽ je v.d. pročelnika ureda župana g. Marko Dikonić, a zamjenik predsjednika dekan Veleučilišta Lavoslava Ružička u Vukovaru g. Željko Sudarić, također s 24 glasa.

Ravnatelj Razvojne agencije Vukovarsko-srijemske županije g. Ilija Cota čestitao je novoizabranom predsjedniku i potpredsjedniku te je po četvrtoj točki dnevnog reda održao kratki govor o važnosti suradnje svih članova u izradi Plana razvoja Vukovarsko-srijemske županije za razdoblje od 2021.-2027. godine.  Riječ je zatim prepustio voditeljici Odjela za regionalni razvoj i strateško planiranje RA VSŽ gđi Ivani Marjanović koja je izvijestila članove o napretku u izradi navedenog dokumenta te predstavila dinamički plan sa svim ključnim aktivnostima potrebnih za njegov dovršetak.

Pod petom točkom dnevnog reda, članovi PV VSŽ su imali priliku postaviti pitanja vezano za operativnu izradu navedenog strateškog dokumenta.

Četvrta sjednica PV VSŽ predviđena je za kraj studenog 2021. godine.

Posljednje objave

Objavljen javni poziv za projekt ZelEn

HEP Opskrba i Hrvatska elektroprivreda raspisali su javni poziv za ZelEn, donaciju projekata iz područja energetske učinkovitosti, obnovljivih izvora energije integriranih u građevine i sustavnog gospodarenja energijom za potrebe ustanova javnoga sektora...

Skip to content