Održana četvrta sjednica Partnerskog vijeća za područje Vukovarsko-srijemske županije (PV VSŽ)

}

21. prosinca 2021.

U petak, 17. prosinca 2021. godine s početkom u 9:00 sati u velikoj vijećnici Vukovarsko-srijemske županije održana je četvrta sjednica Partnerskog vijeća za područje Vukovarsko-srijemske županije. Na sjednici su prisustvovala 23 člana i zamjenika te predstavnici Razvojne agencije Vukovarsko-srijemske županije (RA VSŽ) kao tajništvo Partnerskog vijeća za područje Vukovarsko-srijemske županije.

Predsjednik Partnerskog vijeća Vukovarsko-srijemske županije g. Marko Dikonić, održao je uvodnu riječ u kojoj je pozdravio sve prisutne te predstavio točke dnevnog reda, a zatim je jednoglasno usvojen zapisnik s treće sjednice Partnerskog vijeća za područje Vukovarsko-srijemske županije.

Gđa. Ivana Marjanović, voditeljica Odjela za regionalni razvoj i strateško planiranje RA VSŽ je rekla da je tema sjednice izvješće o provedenom postupku konzultacija s članovima PV VSŽ na temu definiranih pokazatelja posebnih ciljeva i mjera Plana razvoja Vukovarsko-srijemske županije 2021.-2027. (PR VSŽ) te je predstavila prijedlog usvojene od strane Tima za strateško planiranje. Zatim je jednoglasno usvojena treća točka dnevnog reda.

Pod četvrtom točkom dnevnog reda gđa. Marjanović je upoznala prisutne s izmjenom dinamičkog plana izrade PR VSŽ te je usvajanje navedenog strateškog dokumenta predviđeno do kraja prvog kvartala 2022. godine. Dodala je kako je nacrt PR VSŽ izrađen i proslijeđen nositelju izrade Vukovarsko-srijemskoj županiji ) na daljnje postupanje.

Ravnatelj Razvojne agencije Vukovarsko-srijemske županije, g. Ilija Cota dodatno je pobliže objasnio razloge odgode usvajanja PR VSŽ

Budući da pod petom točkom dnevnog reda nije bilo pitanja, predsjednik PV VSŽ je zatvorio sjednicu.

Posljednje objave

Skip to content