Održana 6. sjednica partnerskog vijeća za područje Vukovarsko-srijemske županije

}

28. lipnja 2024.

28. lipnja 2024. godine u velikoj županijskoj vijećnici u Vinkovcima održana je šesta sjednica Partnerskog vijeća za područje Vukovarsko-srijemske županije. Sjednicu je predvodio zamjenik župana koji obnaša dužnost župana g. Franjo Orešković koji je zahvalio članovima Partnerskog vijeća na dolasku i dosadašnjem zalaganju i radu  u pripremi, izradi i provedbi Plana razvoja Vukovarsko-srijemske županija za razdoblje od 2021. do 2027. godine.

Teme današnje sjednice bile su izbor predsjednika i zamjenika predsjednika Partnerskog vijeća kojoj se pristupa svake dvije godine, te predstavljanje Godišnjeg izvješća o provedbi Plana razvoja Vukovarsko-srijemske županija za razdoblje od 2021. do 2027. godine za 2023. godinu.

Jednoglasnom odlukom svih prisutnih članova za predsjednicu Partnerskog vijeća Vukovarsko-srijemske županije izabrana je ravnateljica Razvojne agencije Vukovarsko-srijemske županije gđa. Zrinka Čobanković, a zamjenicom predsjednice Partnerskog vijeća Vukovarsko-srijemske županije izabrana je direktorica Agencije za razvoj i investicije grada Vinkovaca VIA d.o.o. gđa. Danijela Slipčević.

Gđa Ivana Marjanović ukratko je predstavila na čemu se temelji izrada, sastavne dijelove, te ostvarenje pokazatelja Godišnjeg izvješća o provedbi Plana razvoja Vukovarsko-srijemske županija za razdoblje od 2021. do 2027. godine za 2023. godinu.

Posljednje objave

Objavljen javni poziv za projekt ZelEn

HEP Opskrba i Hrvatska elektroprivreda raspisali su javni poziv za ZelEn, donaciju projekata iz područja energetske učinkovitosti, obnovljivih izvora energije integriranih u građevine i sustavnog gospodarenja energijom za potrebe ustanova javnoga sektora...

Skip to content