Održan XIV. Gospodarski forum Vukovarsko-srijemske županije

}

1. listopada 2021.

Danas je u Vili Tovarnik održan XIV. Gospodarski forum Vukovarsko-srijemske županije na temu „Razvoj sela u novoj financijskoj perspektivi“.

Nazočne su pozdravili načelnik općine Tovarnik Anđelko Dobročinac i načelnica općine Lovas Tanja Cirba.

Na forumu je sudjelovala i Razvojna agencija Vukovarsko-srijemske županije koja je ujedno i suorganizator istog. Vedrana Džoić, voditeljica Odjela za istraživanje, razvoj i međunarodnu suradnju održala je prezentaciju na temu Digitalnog inovacijskog centra Pannonia.

Sudionici foruma bili su poduzetnici, predstavnici OPG-ova, razvojni dionici s područja Vukovarsko-srijemske županije i brojni projektni partneri. Prezentacije su održali i Ured za međunarodnu suradnju TINTL „Mogućnosti za gospodarstvenike na području Srijema“, EU centar „Mogućnosti financiranja zelenih projekata iz EU fondova“, LAG Srijem „LAG natječaji sada i u novoj financijskoj perspektivi“, Ministarstvo poljoprivrede „Budući strateški plan te pametna sela“ i „Proizvođačke organizacije“, Agro-klaster d.o.o. „Primjer dobre prakse – projekti i planovi“, PZ JabukaHR „Primjer dobre prakse proizvođačke organizacije“, Općina Tovarnik „Projekt financiran sredstvima EU – Enhancement of competitiveness of transational business competance centers and networks“.

Posljednje objave

Skip to content