Objavljen Javni poziv srednjim strukovnim i umjetničkim školama za promociju i jačanje kompetencija strukovnih i umjetničkih zanimanja za turizam u 2022. godini

}

5. listopada 2022.

Ministarstvo turizma i sporta objavilo je Javni poziv školama za promociju i jačanje kompetencija strukovnih i umjetničkih zanimanja za turizam u 2022. godini.

Osnovni cilj Javnog poziva je jačanje kompetencija učenika srednjih strukovnih i umjetničkih škola i razvijanje svijesti o mogućnostima razvoja karijere u turizmu.

Ukupni raspoloživi iznos sredstava po ovom Javnom pozivu iznosi 1.000.000,00 kn.

Prijavitelj po pojedinom projektu može tražiti do 100% vrijednosti projekta.

Prihvatljivi prijavitelji su srednje strukovne, umjetničke i mješovite škole s učenicima upisanim isključivo u strukovna ili umjetnička zanimanja.

Prihvatljivi partneri su srednje strukovne, umjetničke i mješovite škole sa učenicima upisanim isključivo u strukovna ili umjetnička zanimanja, iz istog ili različitog obrazovnog sektora.

Prihvatljive aktivnosti u okviru ovog Javnog poziva su:

  1. povezivanje obrazovnog sustava i poslodavaca u turizmu;
  2. poboljšanje pristupačnosti turistima s invaliditetom;
  3. ublažavanje utjecaja turizma na klimu i okoliš i obratno.

Rok za dostavu prijava na Javni poziv je 2. studeni 2022. godine.

Više informacija o Javnom pozivu možete pronaći OVDJE.

Posljednje objave

Objavljen javni poziv za projekt ZelEn

HEP Opskrba i Hrvatska elektroprivreda raspisali su javni poziv za ZelEn, donaciju projekata iz područja energetske učinkovitosti, obnovljivih izvora energije integriranih u građevine i sustavnog gospodarenja energijom za potrebe ustanova javnoga sektora...

Skip to content