Natječaj za dodjelu Nagrade za promicanje prava djeteta u 2021. godini

}

28. rujna 2021.

[vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_empty_space height=”55px”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/4″][/vc_column][vc_column width=”1/2″][pt_heading content_aling=”tac” heading_size=”h3″ uniqid=”609db47d87fdd” sub_heading=”Objavljeno: 28.09.2021.” heading=”Natječaj za dodjelu Nagrade za promicanje prava djeteta u 2021. godini”][vc_single_image image=”5921″ img_size=”medium” alignment=”center”][/vc_column][vc_column width=”1/4″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/6″][/vc_column][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]Republika Hrvatska povodom obilježavanja dana prihvaćanja Konvencije o pravima djeteta svake godine dodjeljuje Nagradu za promicanje prava djeteta.

Ministarstvo rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike raspisalo je Natječaj za dodjelu Nagrade za promicanje prava djeteta u 2021. godini za iznimna postignuća u zaštiti dobrobiti, prava i interesa djece te poziva fizičke i pravne osobe da predlože kandidate za godišnju nagradu i za nagradu za životno djelo.

Natječaj je objavljen 24. rujna 2021. godine u „Narodnim novinama“, a otvoren je 15 dana od objave odnosno do 9. listopada 2021. godine.

Više o samom natječaju možete pronaći na poveznici.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/6″][/vc_column][/vc_row]

Posljednje objave

Objavljen javni poziv za projekt ZelEn

HEP Opskrba i Hrvatska elektroprivreda raspisali su javni poziv za ZelEn, donaciju projekata iz područja energetske učinkovitosti, obnovljivih izvora energije integriranih u građevine i sustavnog gospodarenja energijom za potrebe ustanova javnoga sektora...

Skip to content