Ministarstvo turizma i sporta raspisao je natječaj za sufinanciranje izgradnje, građevinskog zahvata i opremanja sportskih građevina u 2022. godini.

}

5. siječnja 2022.

Poziv se odnosi na sve zainteresirane jedinice lokalne i područne (regionalne) samouprave i dostavu prijave sa zahtjevom za sufinanciranje troškova izgradnje, izvođenja građevinskih radova te opremanja sportskih građevina koje se odnose na unapređivanje sportske infrastrukture, odnosno izgradnju, obnovu i rekonstrukciju sportskih građevina te opremanje istih kako bi tako pridonijeli poboljšanju javnih usluga i većoj kvaliteti življenja stanovnika na području pojedine jedinice lokalne i područne (regionalne) samouprave.

Svaki prijavitelj može podnijeti najviše jedan zahtjev za sufinanciranje izgradnje, građevinskog zahvata i opremanja sportskih građevina u 2022. godini.

Svaki prijavitelj dužan je prijavu nominirati u jednu od devet skupina sportskih građevina: atletska staza, sportska dvorana za više sportova, nogometno igralište – prirodna trava/veliko, nogometno igralište-umjetna trava/malo, nogometno igralište umjetna trava/veliko, vanjska sportska igrališta za više sportova, teniski tereni, ostalo (kuglana, skijalište, boćalište, streljana, hipodrom, biciklistička staza i dr.) i posebna skupina (outdorfitness/street workout).

Rok za podnošenje Projektne prijave je 3. veljače 2022. godine

Više informacija možete pronaći na sljedećoj poveznici.

Posljednje objave

Skip to content