JAVNI POZIV za (su)financiranje programa i projekata udruga koje promiču poljoprivredu i ruralni prostor Vukovarsko-srijemske županije za 2024. godinu

}

7. ožujka 2024.

Sukladno ovome javnom pozivu Županija će dodjeljivati financijsku potporu udrugama koje promiču poljoprivredu, šumarstvo, lovstvo, ribarstvo, pčelarstvo te ostale poljoprivredne sektore, kao i ruralni prostor, a za djelatnosti koje su povezane uz održavanje manifestacija i/ili promidžbenih aktivnosti te stjecanja novih znanja, promociju i programa udruga.

Udrugom koja promiče poljoprivredu i ruralni prostor, u smislu prvog stavka, smatra se dobrovoljno i registrirano udruženje osnovano radi djelovanja, promidžbe, unaprjeđenja i razvoja poljoprivrede, pružanja stručne pomoći, informiranja javnosti o događajima s područja poljoprivrede i proizvodnje, kao i života u ruralnom području, kojima je cilj dobrobit ruralnog razvoja.

Pravo prijave na Javni poziv imaju udruge registrirane prema Zakonu o udrugama (Narodne novine,broj:74/14,70/17, 98/19 i 151/22) i upisane u Registar udruga Republike Hrvatske.

Za financiranje programa/projekta u okviru ovog Javnog poziva raspoloživ je iznos od 25.000,00 EUR. Najveći iznos po pojedinom projektu/programu je 2.000,00 EUR.

Javni poziv za financijsku potporu otvoren je danom objave na mrežnim stranicama Županije, a zahtjevi se podnose u roku od 30 dana od dana objave Javnog poziva.

Više informacija na poveznici.

Posljednje objave

Objavljen javni poziv za projekt ZelEn

HEP Opskrba i Hrvatska elektroprivreda raspisali su javni poziv za ZelEn, donaciju projekata iz područja energetske učinkovitosti, obnovljivih izvora energije integriranih u građevine i sustavnog gospodarenja energijom za potrebe ustanova javnoga sektora...

Skip to content