Stipendije Vlade Slovačke Republike u sklopu Nacionalnoga stipendijskog programa Slovačke Republike u akademskoj godini 2022.2023.

}

4. ožujka 2022.

Slovačka akademsko-informatička agencija (SAIA) i Ministarstvo obrazovanja, znanosti, istraživanja i sporta Slovačke Republike pozivaju na podnošenje prijava za stipendije za studijske, istraživačke, predavačke i umjetničke boravke u Slovačkoj tijekom akademske godine 2022./2023.

Stipendije se dodjeljuju u sklopu Nacionalnoga stipendijskog programa Slovačke Republike te su namijenjene stranim studentima, doktorandima, sveučilišnim profesorima, istraživačima i umjetnicima za boravak na slovačkim sveučilištima i znanstveno-istraživačkim ustanovama.

Zainteresirani kandidati podnose prijave putem elektroničkog sustava za prijavu.

Prvi rok za podnošenje prijave za stipendiju je 30. travnja 2022. godine do 16.00 sati za stipendijske boravke u akademskoj godini 2022./2023.

Drugi rok za podnošenje prijave je 31. listopada 2022. godine do 16.00 sati za stipendijske boravke tijekom ljetnoga semestra.

Više informacija o stipendijama te uvjetima i postupku prijave možete pronaći na mrežnim stranicama Nacionalnoga stipendijskog programa Slovačke Republike.

Posljednje objave

Objavljen javni poziv za projekt ZelEn

HEP Opskrba i Hrvatska elektroprivreda raspisali su javni poziv za ZelEn, donaciju projekata iz područja energetske učinkovitosti, obnovljivih izvora energije integriranih u građevine i sustavnog gospodarenja energijom za potrebe ustanova javnoga sektora...

Skip to content