Služba Europskog parlamenta za istraživanja (EPRS) objavila je novo izdanje svog priručnika u 2023. godini: Vodič kroz EU financiranje.

}

14. srpnja 2023.

Ovaj vodič pruža lako dostupne informacije o cijelom nizu izvora financiranja EU-a koje su prikladno grupirane po područjima djelovanja. Isto tako, pokriva i  financiranje u okviru višegodišnjeg proračuna EU-a za razdoblje 2021.-2027., kao i instrument EU-a Next generation. Kako bi se pojednostavilo istraživanje, u vodiču su glavne teme financiranja podijeljene u pododjeljke. U tekstovima u vodiču nalazi se niz hiperveza radi lakšeg pristupa izvoru informacija o financiranju, a na kraju svakog odjeljka može se pronaći popis glavnih potencijalnih korisnika u cilju jednostavnijeg snalaženja i identificiranja prihvatljivog instrumenta financiranja za korisnike.  

Potrebne informacije i pojašnjenja potražite u Vodiču kroz EU financiranje – izdanje 2023.

Posljednje objave

Objavljen javni poziv za projekt ZelEn

HEP Opskrba i Hrvatska elektroprivreda raspisali su javni poziv za ZelEn, donaciju projekata iz područja energetske učinkovitosti, obnovljivih izvora energije integriranih u građevine i sustavnog gospodarenja energijom za potrebe ustanova javnoga sektora...

Skip to content