Program Dunavske regije objavio je Prvi poziv za dostavu prijedloga

}

29. rujna 2022.

Program Dunavske regije objavio je Prvi poziv za dostavu prijedloga koji je otvoren za prioritete 1, 2, 3 i specifični cilj 4.2.  Poziv je otvoren od 28. rujna 2022. do 18. studenog 2022. u 14:00 sati po srednjoeuropskom vremenu.

Poziv je organiziran u dva koraka:

Prvi korak s iskazivanjem interesa (EoI) u kojem se uglavnom ocrtava intervencijska logika prijedloga i strateška relevantnost a dostavlja se putem sustava za praćenje Programa (Jems). U ovom se koraku ne traže dodatni dokumenti.
Drugi korak je predaja popunjene prijavnice (AF) s potrebnim prilozima putem sustava za praćenje Programa (Jems). Podnositelji zahtjeva mogu podnijeti ispunjen obrazac za prijavu (sa potrebnim prilozima) samo u drugom koraku, ako je prijedlog prethodno odabran u fazi prvog koraka.

Glavne novosti u DRP-u 2021.-2027.:

EU doprinos projektima je 80%
Korištenje sredstava Interrega (sredstva iz ERDF-a, IPA-e i NDICI-a objedinjena su u jednoj potpori)
Vodeći partneri mogu biti iz zemalja EU-a i zemalja izvan EU-a (iznimka: ukrajinske organizacije mogu sudjelovati u 1. pozivu za dostavu prijedloga samo kao projektni partneri)

Više informacija na poveznici.

Posljednje objave

Objavljen javni poziv za projekt ZelEn

HEP Opskrba i Hrvatska elektroprivreda raspisali su javni poziv za ZelEn, donaciju projekata iz područja energetske učinkovitosti, obnovljivih izvora energije integriranih u građevine i sustavnog gospodarenja energijom za potrebe ustanova javnoga sektora...

Skip to content