Poziv za prijavu projekata usmjerenih mladima za financijsku potporu iz raspoloživih sredstava dijela prihoda od igara na sreću i Državnog proračuna za 2023.

}

10. srpnja 2024.

Prema čl. 4. Ugovora o dodjeli financijskih sredstava za provedbu projekata usmjerenih mladima za financijsku potporu iz raspoloživih sredstava dijela prihoda od igara na sreću i Državnog proračuna za 2023. godinu korisnik se obvezuje da će davatelju dostaviti izvještaje o provedbi projekta (izvještaj o napretku i završni izvještaj). 

Izvještaj o napretku (polugodišnji) sastoji se od Opisnog izvještajaFinancijskog izvještaja i Prikaza pojedinačnih troškova koje je potrebno dostaviti poštom u tiskanom i elektroničkom obliku (na označenom USB priključku). 

Izvještaje dostaviti prema uputi na adresu Ministarstva znanosti, obrazovanja i mladih, Donje Svetice 38, 10 000 Zagreb, zaključno do 31. srpnja 2024. godine, a pripadajuće obrasce možete pronaći na ovoj stranici. 

Rok: 31. srpnja 2024.

REPUBLIKA HRVATSKA
MINISTARSTVO ZNANOSTI, OBRAZOVANJA I MLADIH
mzom.gov.hr

Posljednje objave

Objavljen javni poziv za projekt ZelEn

HEP Opskrba i Hrvatska elektroprivreda raspisali su javni poziv za ZelEn, donaciju projekata iz područja energetske učinkovitosti, obnovljivih izvora energije integriranih u građevine i sustavnog gospodarenja energijom za potrebe ustanova javnoga sektora...

Skip to content