Otvorene prijave za besplatne putne propusnice za mlade

}

20. ožujka 2023.

DiscoverEU poziva mlade da se prijave za besplatne putne propusnice kako bi nadopunili svoja znanja i vještine te doživjeli raznolikosti kultura i načina života.

Za proljetni krug 2023. možete se prijaviti na Europskom portalu za mlade do 29. ožujka 2023. godine u 12:00, odnosno podne.
U internetski obrazac za prijavu mora se upisati ispravan broj osobne iskaznice, putovnice ili boravišne iskaznice i mora se odgovoriti na pitanja iz kviza.

Ako se želite prijaviti:

  •  morate biti rođeni između  1. srpnja 2004. i 30. lipnja 2005.(uključujući te datume)
  • u trenutku donošenja odluke o odabiru morate imati zakonito boravište:

– u državi članici Europske unije uključujući prekomorske zemlje i područja ILI

– u trećoj zemlji pridruženoj programu Erasmus+ (Island, Lihtenštajn, Sjeverna Makedonija, Norveška, Srbija i Turska)

Svi odabrani dobit će i karticu DiscoverEU s popustima na kulturne posjete, obrazovne i sportske aktivnosti, lokalni prijevoz, smještaj, hranu i još mnogo toga!

Putovati se može samostalno ili se udružiti s još najviše četvero prijatelja, no i oni moraju ispunjavati uvjete za sudjelovanje.

Sudionici s invaliditetom ili zdravstvenim problemom koji im otežava putovanje dobit će pomoć i podršku kako bi mogli sudjelovati u programu.

Savjeti o putovanju mogu se pronaći u grupi DiscoverEU na Facebooku, gdje se možete udružiti s drugima za putovanje te dogovoriti susrete i razmjenjivati ideje. 

Posljednje objave

Objavljen javni poziv za projekt ZelEn

HEP Opskrba i Hrvatska elektroprivreda raspisali su javni poziv za ZelEn, donaciju projekata iz područja energetske učinkovitosti, obnovljivih izvora energije integriranih u građevine i sustavnog gospodarenja energijom za potrebe ustanova javnoga sektora...

Skip to content