Otvoren poziv za drugo izdanje programa pod nazivom Discover Vienna: Manufacturing Edition

}

29. travnja 2022.

Otvoren poziv za drugo izdanje programa pod nazivom Discover Vienna: Manufacturing Edition namijenjenog start-up i scale-up tvrtkama iz RIS država među kojima je i Hrvatska, a koje razvijaju inovativna rješenja u području proizvodne industrije. I ove godine EIT Manufacturing CLC East ponovno se udružuje s Vienna Business Agency kako bi i po drugi put organizirao Discover Vienna: Manufacturing Edition, ovaj put tijekom ViennaUP’22 festivala – najvećeg decentraliziranoga start-up festivala u srednjoj Europi.

Svojom inicijativom “Discover Vienna: Manufacturing Edition”, EIT Manufacturing CLC East i Vienna Business Agency daju priliku 15 start-upova i scale-upova iz zemalja srednje i istočne Europe – uključujući Austriju – da sudjeluju u petodnevnom intenzivnom programu u glavnom gradu Austrije.

Tijekom boravka u Beču, EIT Manufacturing CLC East osigurava start-up predstavnicima besplatan uredski prostor; troškove putovanja do i iz Beča kao i smještaja (osim podnositelja zahtjeva sa sjedištem u Beču). Odabrani kandidati dobivaju priliku da steknu vidljivost i međunarodni publicitet kroz pitch-anje uživo na BoostUp! East Finals događaju u okviru Manufacturing Day-a powered by EIT Manufacturing 1. lipnja 2022. Pobjednici BoostUp! East Finals će dobiti brzu ulaznicu za EIT Manufacturing deal flow za financiranje do 300.000 EUR.

Napominjemo da tvrtke ne smiju biti starije od osam godina i moraju imati najmanje dva člana tima. Prijavitelji moraju biti izvan faze prototipa i biti već uspješno lansirani na svom domaćem tržištu.

 

Sve informacije o programu Discover Vienna: Manufacturing Edition možete pronaći na web stranici EIT Manufacturinga, a rok za prijavu je 3. svibnja 2022.

Prijavite se sada: https://www.eitmanufacturing.eu/news-media/calls/discover-vienna-manufacturing-edition-2022/

Molimo da sva pitanja vezana uz spomenuti program uputite gđi. Jasimini Popovskoj, Senior Business Creation Manageru u EIT Manufacturing CLC East na adresu elektroničke pošte: jasmina.popovska@eitmanufacturing.eu

Informacije o spomenutom programu također možete pronaći i na stranicama EITManufacturing Hub CroatiaCentra za istraživanje, razvoj i transfer tehnologije te na https://www.facebook.com/cirtt.unizg/ i https://www.linkedin.com/.

Posljednje objave

Skip to content