Otvoren je novi poziv za ulaganja u održivu energiju – 70 jedinica lokalne samouprave može dobiti 60,000 EUR za investicije (EUCF)

}

18. siječnja 2024.

EUCF je program koji jedinicama lokalne samouprave pruža podršku kroz ekspertizu, brzu i pojednostavljenu financijsku pomoć (do 60,000 EUR), izgradnju kapaciteta i međusobno učenje u svrhu izrade kvalitetnih investicijskih planova i mobiliziranja financijskih sredstava. Hrvatske jedinice lokalne samouprave prijavljuju se na kompetitivne pozive za dodjelu sredstava te sudjeluju u konkurenciji s gradovima iz 10 drugih država članica iz regije Središnje i istočne Europe. Nakon pet provedenih poziva, hrvatski gradovi i općine su ostvarili odličan rezultat s 20 odobrenih prijava! Za sve one koji nisu imali sreće na dosadašnjim pozivima, postoji još jedna prilika za izboriti EUCF podršku!

Šesti po redu poziv za prijavitelje otvoren je od 15. siječnja do 15. ožujka 2024. 

Sve relevantne informacije o pozivu dostupne su na stranicama  EUCF.

Nastavno na objavljeni poziv, Regionalna energetska agencija Sjeverozapadna Hrvatska (REGEA) organizira  24. siječnja 2024. s početkom u 10,00 sati informativni webinar za sve dodatne informacije o inicijativi EUCF i detaljima poziva.

Posljednje objave

Javni poziv za sufinanciranje troškova jednog pripremnog tečaja za polaganje ispita državne mature ili jednog pripremnog tečaja za polaganje razredbenog ispita i upis na studijske programe u akademskoj godini 2024./2025.

U svrhu sufinanciranja troškova jednog pripremnog tečaja za polaganje ispita državne mature ili jednog pripremnog tečaja za polaganje razredbenog ispita za upis na studijske programe u akademskoj godini 2024./2025.,Ministarstvo hrvatskih branitelja objavljuje Javni...

Skip to content