Objavljen poziv za prijavu na Horizon Impact Award 2022!

}

27. siječnja 2022.

Horizon Impact Award je inicijativa Europske komisije kojom se prepoznaju i priznaju vrhunski projekti čiji su krajnji rezultati imali veliki utjecaj na društvo. Potencijalni prijavitelji će stoga trebati demonstrirati načine na koje su upravo njihovi projekti imali veliki društveni utjecaj diljem Europe, ali i šire.

Horizon Impact Award odlična je prilika za demonstriranje doista najboljih praksi i postignuća koja mogu služiti kao inspiracija za aktualne i buduće projekte.

Ovaj je poziv otvoren svim pravnim subjektima, pojedincima ili timovima čiji su FP7 i Obzor 2020. projekti završili. Dakle, kako biste bili prihvatljivi prijavitelj i kandidat za primanje ove nagrade Vaši projekti trebali bi završiti najkasnije do roka za predaju prijave.

Na stranicama Komisije možete pronaći više informacija o ovoj nagradi kao što su uvjeti prijave, kriteriji dodjele nagrada, upute o prijavi i dr. Prijava je moguća putem Funding & Tenders portala do 8. ožujka 2022.

Bit će dodijeljeno ukupno šest nagrada u iznosu od €25,000, a Komisija će dobitnike aktivno promovirati, omogućiti im veću vidljivosti i bolju medijsku pokrivenost.

Posljednje objave

Objavljen javni poziv za projekt ZelEn

HEP Opskrba i Hrvatska elektroprivreda raspisali su javni poziv za ZelEn, donaciju projekata iz područja energetske učinkovitosti, obnovljivih izvora energije integriranih u građevine i sustavnog gospodarenja energijom za potrebe ustanova javnoga sektora...

Skip to content