Objavljen Poziv za predlaganje programa koji omogućuju pristup i dostupnost kulturnih sadržaja za osobe s invaliditetom i djecu i mlade s teškoćama u razvoju u Republici Hrvatskoj u 2023.

}

2. svibnja 2023.

Ministarstvo kulture i medija objavilo je Poziv za predlaganje programa koji omogućuju pristup i dostupnost kulturnih sadržaja za osobe s invaliditetom i djecu i mlade s teškoćama u razvoju u Republici Hrvatskoj.

Sudjelovanje osoba s invaliditetom u kulturnim sadržajima pridonosi podizanju razine kvalitete življenja kako osoba s invaliditetom tako i društva u cjelini, očuvanju raznolikosti društva, jačanju kapaciteta zajednice te afirmira njihove kreativne, umjetničke i intelektualne mogućnosti i senzibilizira javnost za umjetnički rad osoba s invaliditetom.

Pravo podnošenja prijave na temelju ovog Poziva imaju organizacije civilnog društva (umjetničke organizacije, zaklade i udruge koje djeluju u području kulture i umjetnosti i socijalne djelatnosti) koje imaju sjedište i obavljaju djelatnosti na području Republike Hrvatske.

Prijave se podnose elektroničkim putem od 27. travnja 2023. godine do 27. svibnja 2023. godine do 17 sati, ispunjavanjem e-prijavnice br. 26 koja je dostupna na stranicama Ministarstva kulture i medija.

Poziv kao i uvjete natječaja s uputama za prijavitelje potražite na poveznici.

Posljednje objave

Skip to content