Novi vodič o EU financiranju turizma

}

15. prosinca 2021.

Online vodič o EU financiranju turizma naglašava širok raspon programa financiranja turizma u okviru novog proračuna, Višegodišnjeg financijskog okvira 2021.-2027. i EU Next Generation. Korištenjem ovih resursa te online vodiča za financiranje turizma podržava se pomak prema digitalnijoj, održivijoj i isključivijoj EU.

Vodič za financiranje potreba u turizmu pomaže u pronalaženju odgovarajućih sredstava, sadrži poveznice web stranica relevantnih programa EU-a s najnovijim informacijama i uputama, kao što su godišnji programi rada ili pozivi za dostavu prijedloga, te dodatne pojedinosti po programu. Usredotočuje se na praktična pitanja vezana uz najvažnije programe financiranja EU-a za sektor turizma.

Saznajte više o svojoj prihvatljivosti, koje aktivnosti ispunjavaju uvjete, različitim vrstama financiranja te gdje se i kada prijaviti.

Online vodič o EU financiranju turizma možete pronaći ovdje.

Posljednje objave

Objavljen javni poziv za projekt ZelEn

HEP Opskrba i Hrvatska elektroprivreda raspisali su javni poziv za ZelEn, donaciju projekata iz područja energetske učinkovitosti, obnovljivih izvora energije integriranih u građevine i sustavnog gospodarenja energijom za potrebe ustanova javnoga sektora...

Skip to content