Najava radionice za poduzetnike „Google Analytics“

}

3. srpnja 2023.

Razvojna agencija Vukovarsko-srijemske županije i Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO) organiziraju radionicu financiranu iz projekta BOND na temu: “ Google Analytics”.

Radionica je namijenjena malim poduzetnicima i obrtnicima te svim zainteresiranim pojedincima koji se žele upoznati s načinom funkcioniranja Google Analyticsa te njegovim korištenjem za potrebe analize i optimizacije web stranica i digitalnih marketinških kampanja. Cilj radionice je educirati polaznike o najboljim praksama planiranja, implementacije i analize uspješnosti web stranica i digitalnih kampanja uz pomoć Google Analyticsa.

Više informacija o samom sadržaju radionice možete pronaći u programu same radionice.

Ovim putem se pozivaju svi postojeći poduzetnici ili oni koji tek planiraju pokrenuti vlastiti poslovni pothvat da se odazovu na radionicu.

Radionica će se održati 10. srpnja 2023. godine, u konferencijskoj dvorani Hotela Admiral, Bana Jelačića 6, Vinkovci s početkom u 9:00 sati, a registracija sudionika započinje od 8:30.

Prijave se zaprimaju putem Google obrasca do petka, 7. srpnja 2023. godine do 12:00 sati.

Posljednje objave

Objavljen javni poziv za projekt ZelEn

HEP Opskrba i Hrvatska elektroprivreda raspisali su javni poziv za ZelEn, donaciju projekata iz područja energetske učinkovitosti, obnovljivih izvora energije integriranih u građevine i sustavnog gospodarenja energijom za potrebe ustanova javnoga sektora...

Skip to content