Kreće edukacija!!! „IT Otok povezivanja“ – nova prilika za nezaposlene osobe predstavljanje edukacije 11. siječnja 2022. godine

}

3. siječnja 2022.

Grad Otok i Otočka razvojna agencija u suradnji s tvrtkama iz privatnog sektora pokreću „IT Otok“  povezivanjem nezaposlenih osoba sa privatnim sektorom kroz edukaciju za zanimanje IT analitičar.

Cilj edukacije je polaznicima pružiti nova znanja i priliku da se dokažu potencijalnim poslodavcima.

Edukacija počinje krajem siječnja 2022. i sastoji se od 2 mjeseca teoretske nastave koja će se održavati u Poduzetničkom inkubatoru Otok  i 4 mjeseca stručne prakse u tvrtkama.

Putem mjere Hrvatskog zavoda za zapošljavanje polaznicima se omogućuje stjecanje praktičnih znanja i vještina za obavljanje poslova IT analitičar u stvarnom realnom sektoru.

Edukacija je namijenjena nezaposlenim osobama prijavljenim na Hrvatski zavod za zapošljavanje s područja Otoka i Komletinaca, te cijele Vukovarsko-srijemske županije.

Uvjet za pristupanje je viša ili visoka stručna sprema, te srednja stručna sprema(gimnazija informatičkog smjera – minimalno 5 godina iskustva), a odabir kandidata provode tvrtke kod kojih će polaznici prolaziti praktični rad.

Prezentacija programa održati će se 11. siječnja 2022. godine u 16:00 sati u prostorijama Poduzetničkog inkubatora Otok (u Poduzetničkoj zoni), a na kojem ćete dobiti sve informacije o samoj edukaciji, selekcijskom postupku te saznati više o zanimanju IT analitičar kao i mogućnostima zaposlenja nakon završene edukacije.

Prijave za edukaciju zaprimaju  do 13 siječnja 2022.godine se putem OBRASCI ZA PRIJAVU Sve dodatne informacije mogu se dobiti na kontakt 032/396-932 (Otočka razvojna agencija).

 

Posljednje objave

Skip to content