Javni poziv za financiranje programa i projekata udruga koje promiču poljoprivredu i vrijednost ruralnog prostora Republike Hrvatske za 2022. godinu

}

2. veljače 2022.

Ministarstvo poljoprivrede objavilo je Poziv za financiranje programa i projekata udruga koje promiču poljoprivredu i vrijednost ruralnog prostora Republike Hrvatske za 2022. godinu.

Opći cilj Javnog poziva je jačanje suradnje s udrugama koje zastupaju interese poljoprivrednog sektora, a posebni cilj je financiranje aktivnosti programa i projekata udruga koje promiču poljoprivredu i vrijednost ruralnog prostora Republike Hrvatske.

Prihvatljivi tipovi programskih aktivnosti koji su obvezni za prijavitelja:

 

  1. Osiguranje visoke razine standarda i kvalitete usluga pri promidžbi poljoprivrede i ruralnog prostora;
  2. Podizanje javne svijesti o važnosti poljoprivrede i ruralnog prostora i uslugama koje su dostupne u sklopu programa (letci, brošure, plakati, medijske/promidžbene aktivnosti);
  3. Provođenje evaluacije programskih aktivnosti.

Moguće su i druge aktivnosti kojima se pridonosi ostvarivanju ciljeva Javnog poziva, koje će također biti razmatrane za financiranje.

Program se prijavljuje na razdoblje provedbe od 12  mjeseci s detaljno razrađenim programskim aktivnostima.

Udruga koja prijavljuje program u cijelosti je odgovorna za njegovu provedbu, izvještavanje i rezultate. Jedan prijavitelj može podnijeti najviše jednu prijavu.

Ukupno planirana vrijednost Javnog poziva je 1.000.000,00 kuna, a prijavitelj može od Ministarstva zatražiti do 100% iznosa za financiranje programa.

Rok za dostavu prijava: 1. ožujka 2022.

Cjelokupna dokumentacija poziva dostupna je na slijedećoj POVEZNICI.

Posljednje objave

Skip to content