Javni poziv poduzetničko potpornim institucijama za sudjelovanje u projektu „Bond 2“ HAMAG BICRO

}

14. siječnja 2022.

Svrha Javnog poziva za iskaz interesa za sudjelovanje na Projektu (u daljnjem tekstu: Poziv) je unapređenje Mreže BOND koja jamči profesionalne savjetodavne i stručne usluge poduzetnicima u svim fazama razvoja i svim segmentima poslovanja, kako bi se smanjila asimetrija u pristupu poslovnim znanjima i vještinama, partnerima, uslugama i informacijama.

Cilj Projekta BOND – faza 2 je doprinijeti povećanju razine poduzetničkih aktivnosti stvaranjem povoljnijeg poduzetničkog okruženja u svim regijama Republike Hrvatske te na taj način osigurati stabilan rast i razvoj cjelokupnog gospodarstva.

Poziv je namijenjen Poduzetničko potpornim institucijama (PPI)

PPI su gospodarski subjekti usmjereni na stvaranje kvalitetnog, korisnički orijentiranog poduzetničkog okruženja i provode programe usmjerene na razvoj poduzetništva sa sjedištem u Republici Hrvatskoj. Prema Zakonu o unapređenju poduzetničke infrastrukture (NN 93/13, 114/13, 41/14, 57/18), PPI su dio ukupne poduzetničke infrastrukture. Prihvatljivi PPI-jevi su oni koji su upisani u Jedinstveni registar poduzetničke infrastrukture (u daljnjem tekstu: JRPI), (poveznica: http://reg.mingo.hr/pi/public/)

Iskazi interesa zaprimaju se od dana objave Javnog poziva do 17. 01. 2022. godine. Odluka o odabiru donijet će se u roku od 30 dana od dana zatvaranja poziva.

Javni poziv proučite ovdje.

Posljednje objave

Objavljen javni poziv za projekt ZelEn

HEP Opskrba i Hrvatska elektroprivreda raspisali su javni poziv za ZelEn, donaciju projekata iz područja energetske učinkovitosti, obnovljivih izvora energije integriranih u građevine i sustavnog gospodarenja energijom za potrebe ustanova javnoga sektora...

Skip to content