Izvođači radova uvedeni u posao

}

13. listopada 2021.

Poljoprivredno šumarska škola Vinkovci koja je imenovana jednim od tri Regionalna centra kompetentnosti u sektoru poljoprivrede u Republici Hrvatskoj, nositelj je projekta Centar za suvremene tehnologije i obrazovanje u poljoprivredi, I. faza u okviru kojeg će se unaprijediti infrastrukturu korisnika i škole partnera, kako bi se omogućili kvalitetni i inovativni programi obrazovanja u sektoru poljoprivrede te time povećao interes učenika za upis u Poljoprivredno šumarsku školu Vinkovci i Srednju školu Ilok.

Projekt ukupne vrijednosti 29.839.322,41 kuna u potpunosti se financira bespovratnim sredstvima iz Europskog fonda za regionalni razvoj, a prijavljen je na Poziv „Uspostava infrastrukture regionalnih centara kompetentnosti u strukovnom obrazovanju kao podrška procesu reforme strukovnog obrazovanja i osposobljavanja“.

Projekt se provodi u partnerstvu sa Srednjom školom Ilok i Vukovarsko-srijemskom županijom dok  je Razvojna agencija Vukovarsko-srijemske županije suradnik na projektu te nakon uspješne pripreme projekta pruža i stručnu pomoć u provedbi projekta.

Najveći dio iznosa projekta je ulaganje u infrastrukturu odnosno rekonstrukcija, dogradnja, obnova i prilagodba objekata u Iloku i u Vinkovcima.

Stoga, nakon provedenih postupaka javnih nabava radova i stručnog nadzora 8. i 11. listopada 2021. godine održani su sastanci na kojima su izvođači radova uvedeni u posao. Za radove u vrijednosti 14.329.249,38 kuna i s rokom izvršenja 18 mjeseci na objektu Poljoprivredno šumarske škole Vinkovci ugovorena je tvrtka Grand d.o.o. iz Županje, dok je za radove vrijednosti 8.227.974,65 kuna s rokom izvršenja 14 mjeseci na objektu Srednje škole Ilok ugovorena tvrtka Suhomont d.o.o. iz Vinkovaca.

Budući da je riječ o vrlo vrijednom i važnom projektu za područje županije u provedbu su aktivno uključeni te su između ostalih sudionika na sastancima sudjelovali i pročelnica UO za obrazovanje i kulturu Vukovarsko-srijemske županije, gđa Jadranka Mustapić-Karlić, ravnateljica Poljoprivredno šumarske škole Vinkovci, gđa Ružica Zucić, ravnatelj Srednje škole Ilok, g. Željko Prskalo te ravnatelj Razvojne agencije Vukovarsko-srijemske županije, g. Ilija Cota i zamjenica ravnatelja, gđa Marija Dević.

Posljednje objave

Skip to content