Informativno-edukativno događanje „EU FONDOVI – Nove prilike 2021. – 2027.“ dolazi u Županju

}

1. ožujka 2024.

U srijedu, 6. ožujkas početkom u 10:00 satiu Županji u prostorijama Multikulturnog centra , održat će se informativno-edukativno događanje „EU FONDOVI – Nove prilike 2021.-2027.“, u organizaciji Ministarstva regionalnoga razvoja i fondova Europske unije

Informativno-edukativno događanje pod nazivom „EU FONDOVI – Nove prilike 2021.-2027.“ namijenjeno je predstavnicima jedinica lokalne i regionalne samouprave, predstavnicima regionalnih i lokalnih razvojnih agencija, korisnicima i potencijalnim korisnicima sredstava iz EU fondova te dionicima regionalnog i lokalnog razvoja.

Tijekom događanja uzvanicima će se predstaviti aktualne mogućnosti financiranja razvojnih projekata u okviru Kohezijske politike u financijskom razdoblju 2021.-2027. Ujedno će biti riječi i o industrijskoj tranziciji Panonske Hrvatske, vidljivosti projekata te mogućnostima realizacije projekata kroz financijske instrumente i zajedničkoj poljoprivrednoj politici Europske unije. Na panel raspravama će predstavnici lokalnih vlasti, poduzetnici i korisnici EU fondova predstaviti iskustva korištenja fondova Europske unije na lokalnoj razini i pripremu za korištenje sredstava u novom programskom razdoblju, a svi sudionici konferencije pozvani su pridružiti se raspravi.

Zainteresirani će moći pratiti događaj i preko live streama na Youtube kanalu Ministarstva EU fondovi Hrvatska.

Posljednje objave

Skip to content