Informativna sjednica – Centri strukovne izvrsnosti 2022.

}

2. ožujka 2022.

Europska izvršna agencija za obrazovanje i kulturu (EACEA) održava internetsku informativnu sjednicu kako bi objasnila mogućnosti financiranja dostupne u okviru poziva na podnošenje prijedloga Centri strukovne izvrsnosti.

Vrijeme održavanja je 7. ožujka 2022. godine od 13:45 do 17:00.

Link za pristup.

Govornici će predstaviti kontekst politike i ciljeve poziva na podnošenje prijedloga te će dati savjete o tome kako pripremiti i podnijeti dobru prijavu. Informacije o tom pozivu dostupne su u Vodiču programa Erasmus+ za 2022.

Sudionici se pozivaju da unaprijed pošalju svoja pitanja na: EACEA-EPLUS-VET@ec.europa.eu.

Centri strukovne izvrsnosti (CoVE) pružaju osposobljavanje u određenim područjima za početno osposobljavanje mladih kao i za nastavak usavršavanja i preobrazbe odraslih. CoVE-ovima se također želi postići mnogo više: inovirati metode poučavanja i učenja, blisko surađivati s poduzećima, socijalnim partnerima, sveučilištima itd., razviti uključive pristupe kako bi se osiguralo da nitko ne bude zapostavljen te poticati regionalni i lokalni razvoj, među ostalim aktivnostima.

Više informacija

Posljednje objave

Objavljen javni poziv za projekt ZelEn

HEP Opskrba i Hrvatska elektroprivreda raspisali su javni poziv za ZelEn, donaciju projekata iz područja energetske učinkovitosti, obnovljivih izvora energije integriranih u građevine i sustavnog gospodarenja energijom za potrebe ustanova javnoga sektora...

Skip to content