Grad Otok i Otočka razvojna agencija pokreću „IT Otok povezivanja“ – nova prilika za nezaposlene osobe

}

27. prosinca 2021.

Grad Otok i Otočka razvojna agencija u suradnji s renomiranim tvrtkama pokreću „IT Otok“  povezivanjem nezaposlenih osoba sa privatnim sektorom kroz edukaciju za zanimanje IT analitičar.

Početak edukacije je planiran krajem siječnja 2022. i sastoji se od 2 mjeseca teoretske nastave koja će se održavati u Poduzetničkom inkubatoru Otok  i 4 mjeseca stručne prakse u tvrtkama.

U projekt će se  uključiti tvrtke koje će polaznicima, putem mjere Hrvatskog zavoda za zapošljavanje omogućiti stjecanje praktičnih znanja i vještina za obavljanje poslova IT analitičar i rad u stvarnom gospodarskom okruženju.

Na ovaj način Grad Otok i Otočka razvojna agencija povezuje nezaposlene osobe s privatnim sektorom u cilju pomoći u zapošljavanju  i stjecanju dodatnih kompetencija.

Edukacija je namijenjena nezaposlenim osobama prijavljenim na Hrvatski zavod za zapošljavanje s područja Otoka i Komletinaca, te cijele Vukovarsko-srijemske županije.

Uvjet za pristupanje je viša ili visoka stručna sprema, a odabir kandidata provode tvrtke kod kojih će polaznici prolaziti edukaciju.

Prezentacija programa održati će se početkom siječnja 2022. godine u prostorijama Poduzetničkog inkubatora Otok (u Poduzetničkoj zoni), a na kojem će dobiti sve informacije o samoj edukaciji, selekcijskom postupku te saznati više o zanimanju IT analitičar kao i mogućnostima zaposlenja nakon završene edukacije.

Prijave za edukaciju zaprimaju  se putem linka.

https://docs.google.com/forms/d/1oAMR5tYFw2L4_cOMB65k4sXBnPSy8mvrVRmIoMPuSEo/viewform?edit_requested=true

Sve dodatne informacije mogu se dobiti na kontakt 032/396-932.

Posljednje objave

Skip to content