Europska suradnja u znanosti i tehnologiji (COST program) – Novoodobrene akcije

}

9. lipnja 2021.

U tijeku su prijave za natjecanje EIT Manufacturing inovacijske zajednice pod nazivom EVO-R (Evolution of Research Results).

EVO-R je natjecanje osmišljeno s ciljem podupiranja rješenja vezanih uz proizvodnju koja su razvijena uz pomoć regionalnih i nacionalnih programa, a proizvele su ih tvrtke koje dolaze iz RIS država, među kojima je i Hrvatska, i da im pomogne izaći na europska i svjetska tržišta.

Prijavom na spomenuti otvoreni poziv maksimalno 25 odabranih organizacija primiti će do 30.000 eura financijske podrške.

Prihvatljivi prijavitelji su pojedinci i istraživački timovi, start-up tvrtke, SME-jevi, sveučilišta, organizacije za istraživanje i tehnologiju (engl. Research and Technology Organizations) i istraživački centri u vlasništvu sveučilišta iz RIS država s već razvijenim prototipom koji rješava izazove vezane uz proizvodnju i ima uvjerljiv financijski, društveni i okolišni utjecaj.

Odabrani prijavitelji će danu financijsku potporu moći iskoristit za:

  1. Pretvorbu rezultata istraživanja u small-scale rješenja, proizvode i usluge
  2. Identificiranje potencijalnih kupaca na EU i svjetskim tržištima
  3. Pripremu za lansiranje proizvoda/usluge na tržište
  4. Stjecanje certifikata vezanih uz proizvod/uslugu koja će pomoći pri daljnjem razvoju poslovanja u određenom industrijskom sektoru ili tržištu
  5. Pokretanje tvrtke

Prijaviti se možete najkasnije do 20. lipnja 2021. do 17.00 sati, i to na način da potpunu prijavu na engleskom jeziku koja se sastoji od popunjenoga EVO-R predloška (priloženog kao PDF dokument) i popunjenog financijskog plana i projekcije prihoda (priloženog kao Microsoft Excel dokument) pošaljete na ris@eitmanufacturing.eu s nazivom maila EIT Manufacturing EVO-R – (IME PRIJEDLOGA). Ukupna veličina oba dokumenta ne smije biti veća od 20MB.

Sve ostale uvjete, pravila, kriterije i potrebnu dokumentaciju možete pronaći na službenima stranicama poziva: http://ris.eitmanufacturing.eu/call-evo-r/

Upute za prijavitelje

Prijavni obrazac

Sva dodatna pitanja molimo da uputite na adresu e-pošte: adam.sebestyen@eitmanufacturing.eu

Informacije o pozivu možete pronaći i na stranicama Centra za istraživanje, razvoj i transfer tehnologije te na https://www.facebook.com/cirtt.unizg/ i https://www.linkedin.com/cirttunizg.

Posljednje objave

Skip to content