EUREKA program – objavljen natječaj za inovativne projekte u Dunavskoj regiji

}

15. travnja 2022.

U okviru programa EUREKA otvoren je natječaj za projekte u 2022. godini, a namijenjen je malim, srednjim i velikim poduzećima. Predloženi projekti bi trebali biti istraživačko-razvojnog karaktera s ciljem stvaranja novog, inovativnog proizvoda, usluge ili procesa i njihove komercijalizacije te mogu biti iz bilo kojeg sektorskog ili tehnološkog područja.

Konzorcij treba sadržavati najmanje dva nepovezana poduzeća iz najmanje dvije države koja žele provesti zajednički projekt. U ovom pozivu sudjeluju Austrija, Albanija, Hrvatska, Francuska, Njemačka, Mađarska, Crna Gora, Poljska i Slovačka.

Ciljevi programa EUREKA su potaknuti tvrtke na ulaganja u području istraživanja i razvoja kako bi ojačali inovacijske kapacitete, potaknuti međunarodnu suradnju poduzetnika i znanstveno-istraživačkih organizacija te stvoriti temelje za međunarodni tržišni plasman.

Natječaj je otvoren do 30. lipnja 2022. godine.

Više informacija dostupno je na:

Posljednje objave

Otvoren drugi poziv Interreg Središnja Europa

Program transnacionalne suradnje Interreg Središnja Europa 2021. – 2027. otvara drugi poziv na dostavu projektnih prijedloga u ovoj perspektivi te poziva zainteresirane javne i privatne organizacije na dostavu projektnih prijedloga. Poziv je otvoren za 4...

Skip to content