Centar za socijalnu skrb Vukovar potpisao ugovor za projekt „ISPLETIMO MREŽU“ vrijedan 1.125.600,00 KN

}

19. listopada 2021.

Državni tajnici Ministarstva rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike Marija Pletikosa i Dragan Jelić te ravnatelj Hrvatskog zavoda za zapošljavanje Ante Lončar svečano su uručili ugovor u vrijednosti 1.125.600,00 kuna za projekt „ISPLETIMO MREŽU“ prijavljen u okviru Poziva „Razvoj, širenje i unaprjeđenje kvalitete izvaninstitucijskih socijalnih usluga kao podrška procesu deinstitucionalizacije“. Provođenjem aktivnosti u sklopu financiranog projekata pružit će se, između ostaloga, podrška procesu deinstitucionalizacije razvojem i unaprjeđenjem kvalitete izvaninstitucijskih socijalnih usluga za djecu i mlađe punoljetne osobe bez odgovarajuće roditeljske skrbi, djecu i mlađe punoljetne osobe s problemima u ponašanju, trudnice ili roditelje s djetetom do godine dana života djeteta u riziku od socijalne isključenosti i žrtve obiteljskog nasilja. Projekt traje od 18. listopada 2021. do 18. kolovoza 2023. godine, u ukupnom trajanju od 22 mjeseca.

Partner na projektu je Vukovarsko-srijemska županija, a Razvojna agencija Vukovarsko-srijemske županije aktivno je sudjelovala u pripremi navedenog projekta te će također sudjelovati u provedbi istoga pružajući stručnu pomoć.

Održan je i prvi sastanak u sklopu provedbe s predstojnicom Podružnice Obiteljskog centra te su dogovoreni daljnji koraci važni za implementaciju projekta.

Posljednje objave

Skip to content