Sastanak Radne skupine za izradu ŽRS

Slika /arhiva/Radna skupina ŽRS 1.JPG

U prostorijama Agencije za razvoj Vukovarsko-srijemske županije Hrast d.o.o. održan je sastanak Radne skupine za izradu Razvojne strategije Vukovarsko-srijemske županije za razdoblje do 2020. godine.

VINKOVCI, 03.10.2016. – U prostorijama Agencije za razvoj Vukovarsko-srijemske županije Hrast d.o.o. održan je sastanak Radne skupine za izradu Razvojne strategije Vukovarsko-srijemske županije za razdoblje do 2020. godine.

Na sastanku su pozdravne riječi uputili župan Vukovarsko-srijemske županije Božo Galić, njegov zamjenik Željko Cirba i direktorica Agencije za razvoj Vukovarsko-srijemske županije Hrast d.o.o. Gabrijela Žalac. Sastanku su nazočili i ostali članovi Radne skupine - pročelnici upravnih odjela Vukovarsko-srijemske županije, voditelji odjela AR VSŽ Hrast d.o.o. te predstavnici ostalih ključnih dionika razvoja Vukovarsko-srijemske županije.

Radni sastanak je predvodio voditelj Odjela za regionalni razvoj i strateško planiranje AR VSŽ Hrast d.o.o. Ivan Ambroš te su obrađene SWOT analize četiri tematske cjeline - Društvo, Gospodarstvo, Prostor i okoliš i Upravljanje razvojem. Prisutni su iznosili svoje komentare kako bi se moglo uspješno i nesmetano nastaviti s izradom Županijske razvojne strategije.

Svi prisutni upoznati su s daljnjim planom rada i rokovima budućih radnih sastanaka s ciljem usvajanja Razvojne strategije Vukovarsko-srijemske županije na Županijskoj skupštini u prosincu ove godine.
 


Pisane vijesti