Objavljeno: 03.01.2022.

Poziv za dodjelu bespovratnih sredstava „Priprema projektno-tehničke dokumentacije za projekte u području digitalne transformacije i zelene tranzicije“

Cilj ovog poziva je pripremiti zalihu zrelih projekata u području digitalne transformacije i zelene tranzicije. Za pripremu projektno-tehničke dokumentacije za projekte u navedenim područjima, ovim Pozivom se prihvatljivim prijaviteljima stavljaju na raspolaganje bespovratna sredstva koja potječu iz Mehanizma za oporavak i otpornost.

Prihvatljivi prijavitelji u okviru ovog Poziva su jedinice lokalne i područne (regionalne) samouprave, javne ustanove čiji su (su)osnivači jedinice lokalne i područne (regionalne) samouprave te ostale pravne osobe s javnim ovlastima čiji su (su)osnivači jedinice lokalne i područne (regionalne) samouprave. Prijavitelj može samostalno prijaviti projektni prijedlog ili može imati partnere.

Ukupna raspoloživa sredstva za dodjelu u okviru ovog Poziva iznose 160.000.000,00 kuna.

Iznos bespovratnih sredstva za pojedini projektni prijedlog za pripremu projektno-tehničke dokumentacije ne može biti viši od 2.500.000,00 kuna, niti manji od 400.000,00 kuna.

Prijava traje do 28. veljače 2022. godine.

 

Više informacija na poveznici.

Skip to content