Poziv na info dan prezentacije poziva „Čitanjem do uključivog društva“

Slika /slike svibanja/čitanje.slika.jpg
Razvojna agencija Vukovarsko-srijemske županije organizira info dan na kojem će se prihvatljivim prijaviteljima i partnerima prezentirati detalji poziva „Čitanjem do uključivog društva“.  Održat će se 11. siječnja 2021. godine s početkom u 10:00 sati putem Zoom aplikacije.

Provedbom poziva doprinijet će se ostvarenju ciljeva Nacionalne strategije poticanja čitanja za razdoblje od 2017. – 2022. Poziv se provodi u okviru Operativnog programa „Učinkoviti ljudski potencijali“ 2014. – 2020., a usmjeren je na povećanje socijalne uključenosti ranjivih skupina (djece i mladih do 25 godina, osoba starijih od 54 godine, nezaposlenih, uključujući dugotrajno nezaposlene, osoba s invaliditetom te pripadnika romske i drugih nacionalnih manjina) kroz razvoj čitalačke pismenosti.

Događaj je namijenjen predstavnicima narodnih knjižnica, umjetničkih organizacija, udruga koje djeluju u području kulture i umjetnosti, ustanova u kulturi te jedinica lokalne i regionalne samouprave. Svrha je detaljnije informirati potencijalne prijavitelje/ partnere o ciljevima i kriterijima natječaja te procedurama za prijavu, ocjenjivanje i provedbu projekata.

Ukoliko želite sudjelovati možete se prijaviti do 08:00 sati 11. siječnja 2021. godine putem poveznice:  Obrazac prijave.
 
Prijavljeni sudionici će putem elektroničke pošte zaprimiti uputu o sudjelovanju.


Pisane vijesti