Održavanje ciklusa online događanja povodom obilježavanja kraja Programa Kreativna Europa (2014-2020)

Slika /slike svibanja/digi europa kultura.JPG
Povodom obilježavanja kraja Programa Kreativna Europa (2014-2020), Desk Kreativne Europe - Kultura priprema čitav niz zanimljivosti koje su objedinjene pod sloganom kampanje: Zamišljeno. Stvoreno. Podijeljeno. / Imagined. Created. Share

Ciklus online događanja

Završna kampanja pokrenuta je na facebook stranicama Creative Europe Desk- Culture Office Croatia gdje će se četvrtkom prezentirati projekti koji su odobreni u okviru Programa, a u kojima sudjeluju hrvatske organizacije i institucije. U mjesecu studenom je naglasak na jačanje kapaciteta s posebnim naglaskom na digitalizaciju. Tijekom pandemije virusa COVID-19 digitalizacija se napokon našla u središtu pozornosti zbog čega će posljednje online događanje biti upravo na tu temu.

Kroz cikluse online događanja prezentirat će se dobre prakse, razgovarat će se s domaćim i međunarodnim stručnjacima i sagledati situacija nakon sedmogodišnje provedbe i podrške programa Kreativna Europa. Bit će to i prilika da svi zainteresirani isprobaju neki digitalni alat, iskuse virtualno vođenje kroz izložbu ili sudjeluju na izravnom javljanju iz različitih dijelova Hrvatske i Europe. Kroz iskustvo primjera iz prošlog sedmogodišnjeg razdoblja zaokružit će se ostvareno, propitati postignuto i promisliti kako poboljšati budući Program. Također, na facebook stranicama objavljivat će se zanimljivosti iz programa pod rubrikom „Jeste li znali..?“, a osim projekata prezentirat će se inicijative, nagrade i priznanja koja su isto dio Programa.

Završetak kampanje 

Kampanja Zamišljeno. Stvoreno. Podijeljeno. završit će svečanim događanjem na kojem će biti prezentirana publikacija koja će predstavljati aktivnosti, projekte, inicijative koje su ostvarene kroz Kreativnu Europu od 2014. – 2020. godine.

Više informacija možete potražiti na ranije spomenutoj facebook stranici, gdje se nalazi obrazac za prijavu i detaljan program događaja.

Svi zainteresirani se mogu prijaviti do ponedjeljka, 26. studenoga 2020. godine.

Pozivamo vas da nas pratite te do kraja godine uživate u onome što je #Imagined.Created.Shared.!


Pisane vijesti