Održana edukacija Upravljanje projektnim ciklusom

Slika /arhiva/Projekti/Modernizacija kurikuluma/VT/PCM_VK/IMG_8985.JPG

 Fokus edukacije je bio na učenicima kao poduzetnicima kojima će u budućnosti biti potrebna znanja i vještine iz pripreme i provedbe EU projekata.

VINKOVCI, 08.02.2016. – U okviru projekta „Modernizacija kurikuluma Vježbenička tvrtka“ u prostorijama Agencije za razvoj Vukovarsko-srijemske županije Hrast d.o.o. od 02. do 05. 02.2016. održana je edukacija „Upravljanje projektnim ciklusom“. Na edukaciju o pripremi i provedbi projekata financiranih iz EU fondova odazvalo se 29 učenika i profesora Ekonomske i trgovačke škole Ivana Domca iz Vinkovaca.

Ova edukacija samo je jedna od aktivnosti projekta kroz koju su se povećale kompetencije i vještine profesora i učenika. Fokus edukacije je bio na učenicima kao poduzetnicima kojima će u budućnosti biti potrebna znanja i vještine iz pripreme i provedbe EU projekata. Kako modernizacija kurikuluma obuhvaća iskorak u provedbi postojećeg nastavnog predmeta Vježbenička tvrtka, upoznavanje s načinom apliciranja na EU projekte zasigurno će postati neizostavno i u izobrazbi budućih generacija ekonomista.

Edukaciju je provodila asistentica projekta Vedrana Džoić. Ista edukacija održat će se od 09. do 12.02.2016. u Vukovaru, a koja će biti namijenjena profesorima i učenicima Ekonomske škole Vukovar.


Pisane vijesti