Održana 21. sjednica Lokalnog partnerstva za zapošljavanje Vukovarsko-srijemske županije

Slika /arhiva/LPZ 21. sjednica slika 1.jpg

U prostorijama Agencije za razvoj Vukovarsko-srijemske županije Hrast d.o.o. održana je 21. sjednica Lokalnog partnerstva za zapošljavanje Vukovarsko-srijemske županije.  

VINKOVCI, 07.11.2016. –  U prostorijama Agencije za razvoj Vukovarsko-srijemske županije Hrast d.o.o. održana je 21. sjednica Lokalnog partnerstva za zapošljavanje Vukovarsko-srijemske županije.  Jedna od glavnih točaka dnevnog reda bio je izbor nove predsjednice Upravnog odbora Lokalnog partnerstva za zapošljavanje Vukovarsko-srijemske županije, gđe Zrinke Lončar, koja je zamijenila prethodnu predsjednicu gđu Melitu Meštrović.

Voditelj Odjela za regionalni razvoj i strateško  planiranje, gosp. Ivan Ambroš, prisutne je informirao o izradi Razvojne strategije Vukovarsko-srijemske županije 2016.-2020. Tema sjednice bila je i nova Strategija razvoja ljudskih potencijala Vukovarsko-srijemske županije, odnosno planiranje njezine izrade čije će aktivnosti započeti već na slijedećoj sjednici Lokalnog partnerstva za zapošljavanje Vukovarsko-srijemske županije. 


Pisane vijesti