Objavljeno: 06.05.2022.

Održan sajam EU projekata u Vukovaru

Danas je u Vukovaru, povodom obilježavanja EU tjedna, održan „Sajam EU projekata“. Sajam je organizirala Razvojna agencija Vukovarsko-srijemske županije u suradnji s VURA – Razvojnom agencijom Vukovar d.o.o. i Gradom Vukovarom.

Okupljenim građanima su se obratili Franjo Orešković, zamjenik župana Vukovarsko-srijemske županije, Filip Sušac, zamjenik gradonačelnika Grada Vukovara,  Darijan Zeko, direktor VURE te Zrinka Čobanković, ravnateljica Razvojne agencije Vukovarsko-srijemske županije.

Građani su imali priliku dobiti informacije o EU projektima, otvorenim pozivima za prijavu projekata i ostalim aktivnostima iz djelokruga rada Razvojne agencije Vukovarsko-srijemske županije te sudjelujući u nagradnoj pitalici „Kviz Dan Europe“ osvojiti i vrijedne nagrade.

U okviru EU tjedna u najavi je održavanje „Sajma EU projekata“ i u ostalim gradovima na području Vukovarsko-srijemske županije, a navedene aktivnosti Razvojna agencija Vukovarsko-srijemske županije provodi u okviru projekta „ESI fondovima do održivog razvoja Vukovarsko-srijemske županije II“.

Skip to content