Objavljeno: 23.11.2021.

Objavljen ograničeni javni poziv Visokim učilištima za dodjelu bespovratnih sredstava za stipendiranje studenata visokih učilišta iz područja biotehničkih znanosti na području Slavonije, Baranje i Srijema

Predmet ograničenog javnog poziva je dodjela bespovratnih sredstava visokim učilištima iz područja biotehničkih znanosti na području jedinica područne (regionalne) samouprave potpisnica Razvojnog sporazuma za područje Slavonije, Baranje i Srijema kao i Dodatka broj 1 i Dodatka broj 2 Razvojnom sporazumu za stipendiranje studenata viših godina koji studiraju na tim učilištima za akademsku 2021./2022. godinu.

Prijavu na Javni poziv mogu podnijeti visoka učilišta iz područja biotehničkih znanosti s kojima je Ministarstvo poljoprivrede sklopilo Sporazum o suradnji – stipendiranje studenata visokih učilišta iz područja biotehničkih znanosti na području Slavonije, Baranje i Srijema, dana 2. kolovoza 2019. godine te Aneks sporazuma o suradnji, dana 26. studenoga 2020. godine – Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Sveučilište u Slavonskom Brodu i  Veleučilište u Požegi.

Visoka učilišta objavljuju javni poziv studentima za prijavu za dodjelu stipendije, a stipendija iznosi 10.000 kuna po studentu za jednu akademsku godinu.

Javni poziv za prijave studenata visokim učilištima otvoren je do 29. studenoga 2021. godine.

Javni poziv za prijave visokih učilišta Ministarstvu otvoren je do 8. prosinca 2021. godine.

Više informacija na sljedećoj poveznici.

Skip to content