OBAVIJEST O NAČINU RADA RAZVOJNE AGENCIJE VUKOVARSKO-SRIJEMSKE ŽUPANIJE

Slika /slike svibanja/ra logo.jpg
U skladu s čl. 13. Statuta Razvojne agencije Vukovarsko-srijemske županije (u nastavku: RA VSŽ) a sukladno Odluci Stožera civilne zaštite RH o izmjenama Odluke o nužnim epidemiološkim mjerama kojima se ograničavaju okupljanja i uvode druge nužne epidemiološke mjere i preporuke radi sprječavanja prijenosa bolesti COVID 19 – putem okupljanja od 20. studenog 2020. godine (NN br. 128/20), Prijedlogu nužnih epidemioloških mjera i preporuka radi sprječavanja prijenosa  bolesti COVID-19 unutar Vukovarsko-srijemske županije i ustanova kojima je Vukovarsko-srijemska županija osnivač od 27. listopada 2020. godine donesenom od strane Stožera civilne zaštite Vukovarsko-srijemske županije, uz suglasnost župana Vukovarsko-srijemske županije, ravnatelj RA VSŽ  g. Ilija Cota, 23. studenog 2020. godine donosi odluku kojom se djelatnike RA VSŽ upućuje na rad na izdvojenom mjestu, odnosno na rad od kuće.

U skladu s navedenim, djelatnici RA VSŽ bit će dostupni elektroničkim i telefonskim putem radnim danom od 08:00 do 16:00 sati. Kao i do sada, i dalje Vam stojimo na raspolaganju te Vas nastavljamo obavještavati o svim relevantnim informacijama i aktualnim natječajima/pozivima koje možete pratiti putem naše službene stranice.

Možete nas kontaktirati putem e-maila: uprava@ra-vsz.hr i/ili administrativnu tajnicu gđu. Anitu Dujmić na kontakt telefon: 099/32 36 726.

Apeliramo na sve građane da se odgovorno ponašaju i provode mjere samozaštite te se pridržavaju dosad donesenih odluka i preporuka nadležnih tijela. Svatko mora biti svjestan odgovornosti za vlastito zdravlje, zdravlje obitelji i sugrađana. Zahvaljujemo na razumijevanju. 

 
                                                                                                                                           Ravnatelj RA VSŽ
                                                                                                                                           Ilija Cota, mag. iur.


Pisane vijesti