Ministrica poljoprivrede Marija Vučković u radnoj posjeti našoj županiji

  • Slika /slike svibanja/ministrica 1.jpg
  • Slika
  • Slika
  • Slika
Ministrica poljoprivrede mr.sc. Marija Vučković i pomoćnica ministrice Renata Ojurović posjetile su danas Vukovarsko-srijemsku županiju.

Na radnom sastanku u Palači Srijem u Vukovaru razgovaralo se o programima i projektima u poljoprivredi i drvnom sektoru na području Vukovarsko-srijemske županije. Nakon sastanka, ministrica Vučković uručila je ugovore korisnicima potpore 6.4.1. "Razvoj nepoljoprivrednih djelatnosti u ruralnim područjima", i to: PO "Kolarić" i "Drvomont" stolarska radnja.

Uz župana Božu Galića, sastanku su nazočili: pročelnica Ureda župana Sandra Pinjuh, pročelnik i zamjenik pročelnika Upravnog odjela za poljoprivredu Andrija Matić i Mario Bušić, direktor i zamjenik direktora Agro-klaster d.o.o. Zdenko Podolar i Željko Cirba, direktor Agrotehnološkog centra Vukovarsko-srijemske županije Mirko Bošković, ravnatelj Razvojne agencije Vukovarsko-srijemske županije Ilija Cota i direktor Centra kompetencija d.o.o. dr.sc. Ivan Ambroš.

Naposljetku, sudionici su posjetili Agrotehnološki centar za skladištenje i doradu povrtlarskih i voćarskih kultura u Cerni, Drvno-tehnološki centar „Slavonski hrast„ u Gradištu, farmu kokoši nesilica u Soljanima, pakirni centar za jaja iz slobodnog uzgoja malog kapaciteta i Centar kompetencija u Lovasu.

Izvor fotografija:  Vukovarsko - srijemska županija, Facebook stranica.


Pisane vijesti