Objavljeno: 28.12.2021.

Javni poziv za sufinanciranje organizacije velikih sportskih manifestacija u 2022. godini

Temeljni cilj raspisivanja Javnog poziva za sufinanciranje organizacije velikih sportskih manifestacija u 2022. godini je poticanje i potpora organizacije velikih sportskih manifestacija kao načina promidžbe sportskih vrijednosti i popularizacije sporta među građanima, unapređenja sustava sporta te međunarodne sportske promocije Republike Hrvatske.

Ministarstvo turizma i sporta sufinancirat će troškove organizacije velikih sportskih manifestacija koje u smislu ovog Javnog poziva imaju proračun veći od 2.000.000,00 kuna, a predstavljaju sportska natjecanja međunarodnog karaktera koja se održavaju na području Republike Hrvatske u vremenskom periodu od 1. siječnja 2022. godine do 31. prosinca 2022. godine te koje svojom prepoznatljivošću doprinose međunarodnom ugledu i promociji Republike Hrvatske. Prijavitelj na Javni poziv mora biti pravna osoba – udruga, koja je osnovana sukladno Zakonu o udrugama.

Postupak prijave na javni poziv sastoji se od:

  1. popunjavanja online obrasca prijave (popunjavanje online obrasca, učitavanja Obrazaca i Programa manifestacije u predviđena polja)
  2. dostavljanja propisane dokumentacije u tiskanom obliku preporučenom poštom ili osobno na adresu Ministarstvo turizma i sporta, Uprava za sport, Prisavlje 14, 10000 Zagreb.

Javni poziv otvoren je od 27. prosinca 2021. godine i traje do 28. siječnja 2022. godine putem online prijave  na poveznici: https://e-upitnik.gov.hr/index.php/572671/lang-hr i dostavljanjem pripadajuće dokumentacije osobno ili putem pošte na adresu: Ministarstvo turizma i sporta, Uprava za sport, Prisavlje 14, 10000 Zagreb

Više informacija na poveznici.

Skip to content