Javni poziv za provođenje posebnih oblika nastave (ljetne škole) za učenike pripadnike nacionalnih manjina u Republici Hrvatskoj u školskoj godini 2020./2021.

Slika /slike svibanja/student-png.png
Ministarstvo znanosti i obrazovanja objavilo je Javni poziv za provođenje posebnih oblika nastave (ljetne škole) za učenike pripadnike nacionalnih manjina u Republici Hrvatskoj u školskoj godini 2020./2021.
 
Opći cilj Javnog poziva je poticati skrb o obrazovanju svih učenika pripadnika nacionalnih manjina u Republici Hrvatskoj te povećati mogućnosti učenicima pripadnicima nacionalnih manjina da izvan redovitoga odgojno-obrazovnog sustava steknu znanje i vještine u skladu sa svojim interesima i sposobnostima.
 
Prihvatljivi prijavitelji su udruge registrirane prema Zakonu o udrugama čije je primarno djelovanje usmjereno na područje odgoja i obrazovanja djece i mladih pripadnika nacionalnih manjina u Republici Hrvatskoj te ustanove osnovane sukladno Zakonu o ustanovama, a osnovane su s ciljem odgoja i obrazovanja djece i mladih pripadnika nacionalnih manjina u Republici Hrvatskoj.
 
Ukupan iznos raspoloživih sredstava u okviru ovog Javnog poziva iznosi 850.000,00 kuna.
 
Prihvatljive aktivnosti su:
Prijevoz učenika polaznika programa
Putno osiguranje učenika polaznika programa
Smještaj učenika polaznika programa za vrijeme trajanja programa
Prehrana učenika za vrijeme trajanja programa
Didaktički materijali. 
 
Rok za podnošenja prijava je 02. travnja 2021. godine.
 
Više informacija o Javnom pozivu možete pronaći OVDJE.


Pisane vijesti