U Iloku održana radionica na temu Analiza financijskih izvještaja u sklopu projekta BOND 2

}

11. ožujka 2022.

U Iloku je 9. i 10. ožujka održana radionica na temu ??????? ???????????ℎ ??????̌???? u sklopu projekta BOND 2 kojeg provodi Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO)

Članovima mreže BOND koja okuplja više 90 poduzetničko potpornih institucija iz cijele Hrvatske dvodnevno predavanje  je održao Nikola Nikšić, CMC i ovlašteni računovođa.

Okupljene sudionike pozdravio je ????? ??????????, voditelj odjela za provedbu programa i projekata iz Razvojna Agencija Vukovarsko-srijemske županije koji je ukratko predstavio poslovanje jedne od najznačajnijih i najstarijih poduzetničkih potpornih institucija u Vukovarsko-srijemskoj županiji koja će ove godine obilježiti 15 godina djelovanja: “Misija nam je kroz pružanje stručne pomoći svim dionicima društva, s posebnim naglaskom na mikro, mala i srednja poduzeća, pomoći pri implementaciji Industrije 4.0 u sve procese proizvodnje, istraživanja i razvoja, kao i razvoj ljudskih potencijala. Osim poticanja razvoja gospodarstva, jak naglasak smo stavili na jačanje kapaciteta civilnog društva, kao i na zelenu transformaciju i digitalizaciju poljoprivrede koja je od strane Europske unije određena kao jedna od ključnih područja višegodišnjeg financijskog okvira 2021.-2027.“

? ??????????? ??̌???????? ? ????̌? ????

„Od samih početaka , tijekom 2017. godine, uključeni smo u Mrežu BOND s ciljem jačanja kompetencija svojih djelatnika u razvoju postojećih usluga koje pružamo poduzetnicima. Prepoznali smo sudjelovanje u Mreži BOND kao bitan čimbenik daljnjeg usavršavanja znanja djelatnika Agencije i razmjene znanja s drugim članovima kako bi gospodarskim subjektima pružili što kvalitetniju savjetodavnu uslugu. Kroz radionice i umrežavanja u mogućnosti smo implementirati primjere dobre prakse te značajno ubrzati našu krivulju učenja i prepoznavanje potreba koje sa sobom nosi moderno poslovanje. Agencija će i u budućnosti nastaviti aktivno podupirati rad Mreže BOND kroz sudjelovanje u provedbi aktivnosti ovog projekta“, istaknuo je g. Koprivnjak.

Kroz dva dana trajanja radionice održano je šest predavanja te su sudionici radionice po završetku predavanja imali priliku posjetiti kulturne znamenitosti Grada Iloka poput interpretacijskog centra „Ilok – Vrata Hrvatske“, franjevačkog samostana kao i neizostavan obilazak Iločkih podruma.

Posljednje objave

Objavljen javni poziv za projekt ZelEn

HEP Opskrba i Hrvatska elektroprivreda raspisali su javni poziv za ZelEn, donaciju projekata iz područja energetske učinkovitosti, obnovljivih izvora energije integriranih u građevine i sustavnog gospodarenja energijom za potrebe ustanova javnoga sektora...

Skip to content