Objavljeno: 29.12.2020.

NACIONALNI NATJEČAJI

Objavljen Poziv „Informacijski sustav za nagradne igre koje odobrava, prati i nadzire Porezna uprava i obuka djelatnika“

Ministarstvo rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike objavilo je Poziv „Informacijski sustav za nagradne igre koje odobrava, prati i nadzire Porezna uprava i obuka djelatnika“ , koji je otvoren od 21.12.2020. do 31.1.2021.

Rok za podnošenje projektnih prijava je 31. siječnja 2021. godine.

Prihvatljivi prijavitelj: Ministarstvo financija-Porezna uprava koje kao središnje tijelo državne uprave ima isključivu nadležnost za porezni sustav i poreznu politiku

Ukupna raspoloživa sredstva : 1.140.000,00 HRK

Fond: Europski socijalni fond

Operativni program: Učinkoviti ljudski potencijali 2014. – 2020.

Ovaj Poziv Ministarstvu financija, Poreznoj upravi namijenjen je unaprjeđenju poslovnih procesa Porezne uprave vezano uz priređivanje igara na sreću i nagradnih igara. Kako bi ubrzala postupak odobrenja nagradnih igara, PU će kroz operaciju implementirati informacijski sustav za nagradne igre koji će omogućiti učinkovitiju evidenciju i praćenje nagradnih igara, pratećih poslovnih rizika te izradu statističkih podataka i izvještavanje o ukupnom broju nagradnih igara, vrijednosti nagradnog fonda, isplatama u korist Hrvatskog Crvenog križa i ostalim podacima.

Operacijom će se postići financijske i vremenske uštede kako za porezne obveznike tako i za službenike PU, te doprinijeti automatizaciji procesa, poboljšanju ekonomičnosti i efikasnosti rada PU te jačanju kapaciteta službenika za isporuku kvalitetnih javnih usluga.

Skip to content