Završena županijska razina nagradnog natječaja „Hrvatska kakvu želimo“

  • Slika /učitane slike/HR1.jpg
  • Slika
  • Slika
  • Slika
VINKOVCI, 12.03.2018. - U sklopu procesa izrade Nacionalne razvojne strategije Republike Hrvatske do 2030. godine, Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije u suradnji s Ministarstvom znanosti i obrazovanja te Agencijom za odgoj i obrazovanje organiziralo je Nagradni natječaj za dječje literarne i likovne radove na temu „Hrvatska kakvu želimo“.
 
U sklopu istog natječaja Razvojna agencija Vukovarsko-srijemske županije je, kao regionalni koordinator, provela nagradni natječaja na županijskoj razini te su, nakon provedenog postupka ocjenjivanja, poslane obavijesti o najboljim i nagrađenim radovima školama, OŠ „August Cesarec“ Ivankovo, OŠ Bartola Kašića Vinkovci i OŠ Josipa Kozarca Vinkovci.
 
Razvojna agencija Vukovarsko-srijemske županije osigurat će nagrade za autore odabranih radova, a Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije, 26. ožujka 2018., upriličit će svečanu dodjelu nagrada za sve finaliste natječaja, uz prigodni dječji program i izložbu najboljih radova.
 
Svi učenici koji su sudjelovali u natječaju zaprimit će potvrde o sudjelovanju, a predviđena je i izrada slikovnice te kalendara za 2019. godinu s odabranim dječjim radovima.
 
Više o natječaju pogledajte na www.hrvatska2030.hr


Pisane vijesti