U Zagrebu održana Specijalistička edukacija pod nazivom „Organizacija rada nabave i logistike na primjeru proizvodnog poduzeća“

Slika /slike svibanja/slika12.jpg
U Zagrebu je u hotelu Academia 17. lipnja 2019. godine HAMAG BICRO započeo s edukacijom za poduzetničke potporne institucije u sklopu pilot projekta BOND – Razvoj Mreže poduzetničkih potpornih institucija (PPI).

Program je organiziran kao set specijalističkih, jednodnevnih edukacija specifično prilagođenih potrebama članova Mreže BOND, a sukladno provedenoj analizi.

 U sklopu navedenog programa održana je Specijalistička edukacija pod nazivom Organizacija rada nabave i logistike na primjeru proizvodnog poduzeća.

Polaznicima je prezentirana organizacija i planiranje rada nabave, upravljanje nabavnim procesom, kontroling nabave te optimizacija i izvještavanje u nabavi.

Tijekom edukacije razgovaralo se o  ključnim pokazateljima uspješnosti u nabavi, optimizaciji upravljanja zalihama i izvještajima o zalihama.

Cilj edukacije je proširiti znanja zaposlenika PPI-a kroz niz posebno prilagođenih edukacija, a naglasak je također stavljen na stjecanje novih znanja učenjem kroz primjere iz prakse.

Ispred Razvojne agencije Vukovarsko-srijemske županije na edukaciji je sudjelovala viša stručna suradnica Gabrijela Grgurić.


Pisane vijesti