Potpisan ugovor za projekt „Sigurnim korakom do vlastitog posla“ u vrijednosti od 1.997.544,86 HRK

  • Slika /slike svibanja/IMG-d4251cbb5f0cdd5993400c84cd16db0c-V.jpg
  • Slika
  • Slika
  • Slika
U sklopu Poziva na dostavu projektnih prijedloga "Lokalne inicijative za poticanje zapošljavanja – faza III“ u okviru Komponente 2, danas, 14. svibnja 2018. godine, u Nacionalnoj i sveučilišnoj knjižnici u Zagrebu, potpisan je ugovor za projekt „Sigurnim korakom do vlastitog posla“u vrijednosti 1.997.544,86 kuna.

Trajanje projekta je 30 mjeseci, a uz nositelja projekta RA VSŽ partneri su: Hrvatska gospodarska komora - Županijska komora Vukovar, Agencija za razvoj i investicije grada Vinkovaca VIA d.o.o., VURA - Razvojna agencija Vukovar d.o.o., Lokalna agencija za razvoj VJEVERICA d.o.o. Drenovci, Hrvatski zavod za zapošljavanje Područni ured Vinkovcii Hrvatski zavod za zapošljavanje Područni ured Vukovar.


Projekt će doprinijeti povećanju zapošljivosti ranjivih skupina na tržištu rada poticanjem poduzetničkih inicijativa. Potencijal za razvoj poduzetništva u VSŽ postoji, a razne institucije, koje su ujedno članovi Lokalnog partnerstva za zapošljavanje Vukovarsko-srijemske županije, nude stručne usluge koje će ovim projektom biti usmjerene na razvijanje kompetencija nezaposlenih osoba u cilju samozapošljavanja. Projektom će se također ojačati i kapaciteti Lokalnog partnerstva za zapošljavanje Vukovarsko-srijemske županije za njegovo funkcionalno i održivo djelovanje.

Ispred RA VSŽ na potpisivanju su sudjelovali ravnatelj, Ilija Cota i voditeljica Odjela za pripremu programa i projekata, Zrinka Lončar
 


Pisane vijesti