Održavanje ONLINE radionice “Osiguranje kvalitetne provedbe projekata financiranih iz javnih izvora”

Slika /slike svibanja/Ucinkoviti-ljudski-potencijali esf.jpg
Održavanje ONLINE radionice “Osiguranje kvalitetne provedbe projekata financiranih iz javnih izvora”

Ovim putem pozivamo sve zainteresirane koji žele naučiti nešto više o uvjetima financiranja projekata iz javnih izvora, kao i o kriterijima kvalitete provedbe te samog praćenja provedbe projekata, na ONLINE održavanje radionice Nacionalne zaklade “Osiguranje kvalitetne provedbe projekata financiranih iz javnih izvora”.

Radionica će se održati putem programa Skype, 07. travnja (utorak) 2020. godine, u vremenu od 10:00-14:00 sati.

Cilj radionice je upoznati sudionike s uvjetima financiranja projekata iz javnih izvora, definiranje kriterija kvalitete provedbe projekata te upoznavanje s metodama organiziranja i praćenja provedbe projekata. Sudionici će biti upoznati sa svrhom praćenja i djelovanja  projekata organizacija civilnoga društva. Sudionici radionice bit će upoznati s tehnikama i metodama prikupljanja podataka, načinom izrade i sadržajem plana praćenja provedbe projekta (monitoring plan), načinima vrednovanja uspješnosti projekata te strukturom izvješća o vrednovanju projekta.

Na ONLINE radionicu se možete prijaviti putem poveznice.

Radionicu izvodi Udruga MI-Split, suradna organizacija Nacionalne zaklade u provedbi Programa podrške i provedbe programa Europske unije.

Broj sudionika nije ograničen. 

Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva u okolnostima novonastale krize oko epidemije koronovirusa, obavještava da će sve ranije planirane besplatne radionice biti emitirane preko online kanala.

Besplatne radionice najavljene su preko platforme financijskepodrske.hr,  a otvorene su za sve zainteresirane prijavitelje i one koji žele nešto više naučiti o pozivima za dodjelom bespovratnih sredstava iz Europskog socijalnog fonda.

Više informacija možete pronaći putem poveznice.

Iskoristimo novonastalu situaciju za stjecanje besplatnog online znanja.

Pisane vijesti