Održana informativna radionica o Pozivu za dostavu projektnih prijedloga "Unaprjeđenje pismenosti – temelj cjeloživotnog učenja"

Slika /arhiva/Zrinka/info-slika.jpg
VINKOVCI, 26.01.2017. – U prostorijama Velike vijećnice Vukovarsko-srijemske županije u Vinkovcima, dana 25.01.2017. Upravni odjel za obrazovanje i šport Vukovarsko-srijemske županije i Agencija za razvoj Vukovarsko-srijemske županije Hrast organizirali su informativnu radionicu vezano uz otvoreni Poziv za dostavu projektnih prijedloga "Unaprjeđenje pismenosti – temelj cjeloživotnog učenja".
Specifični cilj ovog Poziva je povećati kapacitete odgojno-obrazovnih ustanova za provedbu aktivnosti u okviru školskog kurikuluma usmjerenih na razvoj jedne ili više vrsta pismenosti. Prihvatljivi prijavitelji u Pozivu su osnovne i srednjoškolske ustanove, a ciljna skupina su učenici i odgojno-obrazovni djelatnici u osnovnim i srednjim školama. Rok za dostavu projektnih prijedloga je 27. ožujka 2017. godine. Više informacija o ovom Pozivu možete pronaći ovdje.
 
Ukoliko ste zainteresirani za navedeni Poziv te vam je potrebna pomoć Agencije za razvoj Vukovarsko-srijemske županije Hrast u pripremi projektnog prijedloga, ispunite prijavni obrazac u prilogu i pošaljite ga najkasnije do 1. veljače 2017. godine na e-mail zloncar@ar-hrast.hr.

PRILOG - Prijavni obrazacPisane vijesti